Em nom M.Antònia i desde molt petita he tengut les coses clares, soc una al·lota segura de si mateixa, m'agrada viatjar i conèixer menjars i diferents cultures penso que es una manera de poder veure el món i disfrutar de cada moment, m'encanta fer excurcions a llocs on no hi hagi ningu, estar envoltada de naturalesa, fer piknigs i llegir un llibre un dia de tormenta mirant per la finestra el dia de pluja.

Sobretot hi ha una cosa que m'agrada més que per damunt les altres i es la batukada, toco a la boutukada de costitx i peno que es una manera de passa-ho bé, coneixer nova gent i nova música, som un grup de gent que es duu molt bé entre sí i això es reflexa a l'hora de tocar i això es el que ens defineix. Tocam sempre que podem i som uns 21 membres, ens contracten per unes tarifes de 400-500 euros i sobretot ens contracten en l'estiu, amb bodes o festes. En tot l'hivern posam música a qualque correfoc. Aquí hos deixo una foto de el festival de Carabassamba a Muro d'abril d'aquest any.

Sempre m'han agradat els animals, vull estudiar veterinària. A casa nostra ens encanten els cans, en tenim 4 i formen part de la nostra familia, tenim un pastor aleman, dos yorkshire terrier i un chihuahua, apart de els cans tenc en pistatxo, un moixet.

Quan era petita tenia un hàmster però me mossegava sempre i des d'aquell dia no me van agradar.